Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Drawstring Bags!

Πώς διαχειρίζεσαι το θυμό?

 Πώς αντιμετωπίζεις αυτό το μυρμήγκιασμα που σε πιάνει όταν σου λένε την μπαρούφα και δε μπορείς ν' αντιδράσεις και όλοι στέκονται εκεί αγέρωχοι και δε τολμούν ν' αντικρούσουν την ανακρίβεια που ειπώθηκε. Είτε γιατί φοβούνται να έρθουν σε σύγκρουση είτε γιατί δεν ακούνε κάτι το μεμπτό. Ποιός μπορεί να αποδείξει άλλωστε την ορθότητα ή όχι των λόγων. Αφού μπορεί μόνο εσύ να έχεις νιώσει την αδικία τόσο βαθιά, που η κουβέντα σε χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά.
 Δε φτάνει κουκλίτσα μου που δεν απαντάς όπως και όταν πρέπει, μετά χάνεις την ηρεμία σου και τον ύπνο σου γιατί δε μπορείς να διαχειριστείς αυτό το μικρό μαύρο σύννεφο του θυμού που βρέχει πάνω από το κεφαλάκι σου. Τελικά εγώ φταίω. Δεν κοιμήθηκα καλά χθες, έβαλα έναν άσχημο επίλογο σε μια ωραία μέρα που σε άλλη περίπτωση είχε τη δυνατότητα να καταγραφεί στις όμορφες μέρες της σύντομης ζωής.

Κακώς! Έχω σαφώς πρόβλημα με τη διαχείρισή του. Είμαι η ikaxela και είμαι καλά... Νομίζω, μπα ψέμματα λέω.

Εσείς πώς διαχειρίζεστε το θυμό? Υπάρχει άραγε μόνιμος τρόπος?

Ζητώ συγγνώμη που έκατσα πάλι δίπλα σας για ψυχανάλυση και δεν κέρασα ούτε ένα καφέ βρε παιδί μου. Σας στέλνω όμως όλη μου την αγάπη και μερικές φωτογραφίες από κάτι τσαντούλες για κάτι όμορφα κορίτσα. 


P.S: Να θυμηθώ να έρχομαι λιγότερο σ' επαφή με τους λεγόμενους τοξικούς ανθρώπους και να ξεκινήσω πάλι να ράβω.

Φιλιά και σας ευχαριστώ!!

6 σχόλια:

deppy Tsol είπε...

Καλημέρα!!!
Αχ ..... Είναι μεγάλη συζήτηση γενικά λίγοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να διαχειριζονται το θυμό τους, εγώ σίγουρα δεν είμαι απ΄ αυτούς... γι αυτό προσπαθώ να αποφεύγω "τοξικούς ανθρώπους"

Όσο για τα τσαντάκια!! Υπέροχα με πολύ όμορφους συνδυασμούς υφασμάτων !!

αχτίδα είπε...

Χα! χα! γέλασα με την..αλήθεια σου! Έτσι ακριβώς κάνω κι εγώ..φτιάχνω συνέχεια πράγματα όπου με χρειάζονται!!!Καλή εβδομάδα γλυκιά μου!

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Πολύ χαριτωμένα τα τσαντάκια.

όσο για την...σιωπή....δεν έχω να σου προτεινω λύση διότι δεν έχω βρει ακόμη την λύση ούτε για την δική μου σιωπή...

αχτίδα είπε...

Αυτό που περιγράφεις το έχω ζήσει! Κάποτε είχα ένα κτήμα και κατόπιν μηνύσεως από ένα "καλό " γείτονα με καταδίκασαν με αναστολή 3 χρόνια για μία χτιστή ψησταρά 1.5 μέτρου.Μπροστά μου είχε περάσει μία που καταδικάστηκε τον ίδιο χρόνο για κλοπή τότε 3 εκατομμυρίων δραχμών από την υπηρεσία της.όταν λοιπόν δεν άντεξα και φώναξα: μα αυτή ήταν κλέφτρα, εγώ έφτιαξα μία ψησταριά..κόντεψε η δικαστίνα να με βάλει φυλακή!Τότε έπαθα ΑΥΤΟ που λες και δεν το ξέχασα ποτέ.

Katrina είπε...

Εγώ θα σου πω για τις τσαντουλες σου είναι πανέμορφες καλή συνέχεια και μην ασχολείσαι με χαζούς ανθρώπους υπάρχουν πολλοί μη χαλάς τη ζαχαρένια σου!!!!!!!! Καλό βράδυ!!!!!!

jorjorbeth είπε...

I see your blog daily, it is crispy to study.
Your blog is very useful for me & i like so much...
Thanks for sharing the good information!
casino