Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Καλό Πάσχα!!!








Καλημέρα,

Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα με βλέπετε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα. Ακούω γυναίκες που τα προλαβαίνουν όλα και είναι με το χαμόγελο στα χείλη και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι δικό μου το πρόβλημα. Μαγείρεμα κάθε μέρα, δραστηριότητες των παιδιών, full time δουλειά φυσικά και ναι δε με έφταναν αυτά έβαλα και το γυμναστήριο στο πρόγραμμα. Διότι τώρα που πλησιάζουμε σιγά σιγά, του σκοτωμού, τα 40 έχουν αρχίσει όλα και ζητούν επισκευή. Ξέρεις σαν το παλιό σου αυτοκίνητο. Το έχεις, δε θέλεις να το αλλάξεις γιατί είναι παλιό αλλά δε βγάζει και τόσα προβλήματα βρε αδελφέ... και πού να μπαίνεις στα έξοδα τώρα αλλά ζητά κι αυτό την προσοχή του. Θέλει κανένα λαδάκι, θέλει κανένα ανταλλακτικό μέχρι να βγει για απόσυρση και τότε πάμε γι' άλλα.
Αχ, τα είπα και ησύχασε το μέσα μου!
Να σας ευχηθώ λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου Καλό Πάσχα! Υγεία και ευτυχία για όσο είμαστε ακόμα στην κυκλοφορία. χαχαχα

Φιλιά!

6 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα. Πολύ όμορφες οι λαμπάδες σου!! Έλα, πάνω κάτω στους ίδιους ρυθμούς είμαστε όλοι, μην ανησυχείς. Άσε που έβαλα κι εγώ εμπρός το γυμναστήριο για το ανάλογο ρεκτιφιέ μου!!!! Φιλάκια πολλά!

knitales είπε...

Καλό Πάσχα με υγεία! Αφού κλείσατε και για γυμναστήριο είστε θεές. Με δυο μωρά 2 και 4 χρονών όχι γυμναστήριο ούτε στην αγορά δεν έχω όρεξη να πάω. Κάντε και κανένα κοιλιακό και για μένα κορίτσια :)

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Πανέμορφη η λαμπάδα με την κουκλίτσα!Την λάτρεψα.Εγώ φέτος ούτε μια λαμπάδα χειροποίητη δεν πρόλαβα να κάνω για την βαφτιστήρα μου......ετοιματζίδικη πήγα.Ούτε και εγώ καταλαβαίνω αυτές τις σούπερ γυναίκες που έχουν 5 παιδιά,εργάζονται και μας δείχνουν και στα υπέροχα blogs τους χίλιες δυο χειροτεχνίες....πρέπει να είμαι άχρηστη τελικά.....

Καλό Πάσχα κορίτσι!

Decor Asylum είπε...

Τουλάχιστον τις 2 φορές τον χρόνο που κάνεις την εμφάνισή σου, μάς δείχνεις ομορφιές!!! Υπέροχες οι λαμπάδες σου. Και του χρόνου. Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα. Φιλιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλή μου φίλη σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου Καλό Πάσχα και η Ανάσταση του Κυρίου να σου φέρει ότι καλύτερο στη ζωή σου.

Σοφία είπε...

Υπέροχες οι λαμπάδες σου !!
Μη μιλάς για ηλικίες εσύ,
τι να πούμε και εμείς !!!!
Καλή Ανάσταση, φιλιά !