Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Mama rocks!


Ήρθα κοντά σας για να πώ τον πόνο μου!
Εγωιστικό... Έτσι;
I know, I know... είμαι ελαττωματικό μοντέλο.

Ήρθα για να κάτσω στην παρέα σας και να σας πώ τον πόνο μου που ο χρόνος της ημέρας δε μου φτάνει όπως πάντα και τρέχω να προλάβω. Με αποτέλεσμα να κάνω λίγο απ' όλα και κάποια καθόλου βλ. σίδερο. Hello, Πάλι μαζεύτηκαν!

Ήρθα όμως και για να σας δείξω όσα κάνω και με γεμίζουν πραγματικά χαρά. Τα τελευταία βραχιολάκια μου είναι για τη μανούλα, που γιορτάζει ας πούμε την Κυριακή. Βέβαια πως μπορείς να πεις ότι γιορτάζει μια μέρα που άλλοι αποφάσισαν κι όχι εκείνη που πραγματικά εσύ το νιώθεις. Όπως τη μέρα που κάτι σε πλήγωσε και θέλεις να το πεις μόνο σε εκείνη γιατί ξέρείς ότι θα σε ακούσει και θα σε καταλάβει όπως κανένας άλλος. Τη μέρα που είσαι άρρωστη και χίλιες δύο άλλες μέρες. Μόνο εκείνη η αγαπημένη που της συγχωρώ τα πάντα και νιώθω ακόμα την ανάγκη, παρά τα χρόνια μου, να βάλω το κεφάλι μου στα γόνατά της και να μου χαϊδέψει τα μαλλιά με εκείνα τα άγρια χέρια που μύριζαν χλωρίνη όταν ήμουν μικρή. Σ' αγαπώ μαμά, το ξέρεις!

6 σχόλια:

Decor Asylum είπε...

Υπέροχα όπως πάντα τα βραχιολάκια σου και άκρως συγκινητικό το κείμενο σου! Καλά να περνάς :*

Christina(ArtDecorationCrafting) είπε...

Όμορφα λόγια για την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Την μάνα μας!!! Αν και πολλές φορές σκέφτομαι πως δεν υπάρχουν λόγια ή δεν είναι αρκετά για να την περιγράψεις. Πανέμορφα τα βραχιόλια σου :)

κορδονέτο είπε...

Καταπληκτικά τα βραχιολάκια σου, όπως και τα λόγια που τα συνοδεύουν.
Φιλάκια πολλά!

- spoonstories- είπε...

Ο χρόνος είναι και το δικό μου παράπονο!! Αν μπορούσα να είχα ένα κλώνο να χώριζα τις δουλειές μου θα ήταν ιδανικό!
Τώρα τα βραχιολάκια σου είναι όμορφα και γράφουν την πιο τρυφερή λέξη! Χρόνια πολλά μανούλες!!!

Σοφία είπε...

Στα αλήθεια είναι πολύ όμορφα τα βραχιολάκια......
΄Εχεις μαλώσει, όμως, με το βελόνι,
άντε ξεκίνα !!!!!!!
Φιλάκια

ikaxela είπε...

Χαχαχαχα! Έχεις δίκιο Σοφάκι, θα τη λαδώσω και θα το κάνω άμεσα! Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για τα καλά σας λόγια. Φιλιά σε όλες ξεχωριστά!