Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Web and Wed!







Καλημέρα,
Με αφορμή τον άδικο χαμό ενός συνανθρώπου μας τελευταία μου δώθηκε η ευκαιρία να διαβάσω πολλά ωραία πράγματα στο διαδίκτυο και είδα κι άλλα που ενώ τα ήξερα εδώ και χρόνια ξάφνου… “Τί ντροπή συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη χώρα, στις γειτονιές, στα σχολεία...”. Τι υποκρισία!
Αυτό το
blog δεν το έφτιαξα για να εκφράσω όσα με απασχολούν. Υπάρχουν άλλοι που το κάνουν αυτό με μεγάλη επιτυχία και βρίσκω στα λόγια τους πράγματα που θαρρείς και βγαίνουν από την ψυχή μου μα δεν έχω και δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να τα εκφράσω τόσο γλαφυρά. Αυτό το blog λοιπόν το έφτιαξα για να ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία μου, να μπαίνετε κι εσείς και να μου λέτε “καλέ τί ωραίο αυτό” και εγώ να συνεχίζω να φτιάχνω, γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά μ’ αρέσει και  να σας εντυπωσιάζω όσο μπορώ, η μικρή και άμυαλη.  Απλά αυτό που θέλω να πω ...δεν είμαι και καλή σε αυτά!
Μια προτροπή μόνο! Διαβάστε πολύ αυτές τις μέρες, ψάξτε, αναλύστε, ασκείτε κριτική, εμπλακείτε σε συζητήσεις είναι ακόμα μια ευκαιρία και μας κάνει καλό! Δεν θα ξορκίσουμε τα στοιχειά όχι,  αυτά υπήρχαν, θα υπάρχουν και ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Να το κάνουμε για εμάς, για τον μικρό μας εαυτό, για να γίνουμε καλύτεροι ή περισσότερο άνθρωποι. Διαβάστε την επιστολή του Χατζηδάκι από το 93΄ και την Κατερίνα στους
http://kapaworld.blogspot.gr και άλλους πάρα πολλούς που τώρα δε θυμάμαι γιατί διάβασα πολλά. Διαβάστε και βάλτε στο παιχνίδι και τα παιδιά μας δεν είναι πολύ νωρίς ίσως μάλιστα να είναι και λίγο αργά.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!!

Και τώρα γυρνάμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε.

Παντρεύτηκε το αδελφάκι μου τον Ιούλιο και έφτιαξα κάποια πραγματάκια για να χωρέσουν την τόση μου χαρά. Ο γάμος τους ήταν υπέροχος και έγινε στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να στολίσω το σπίτι που ετοιμάστηκε ο γαμπρός.

4 σχόλια:

Φανή είπε...

Πόσο δίκιο έχεις... Πάντα χρειάζεται να γίνει κάτι τραγικό για να κινητοποιηθούμε κι έπειτα λιμνάζουμε στα ίδια...

Να το χαίρεσαι το νέο ζευγαράκι.
Καλή εβδομάδα!

ikaxela είπε...

Ευχαριστώ πολύ! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Σοφία είπε...

Ο διάκοσμος λιτός και
αριστοκρατικός !!
Πολλές ευχές για το ζευγάρι.
Σε ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια που μου γράφεις !!!!!!!!

ikaxela είπε...

Σε ευχαριστώ! Σχόλια αφήνω μόνο όταν το νιώθω πραγματικά και όχι απλώς για να συμμετέχω, να το ξέρεις! Εξού και οι τόσο λίγοι followers! Σε φιλώ!