Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Easter candles for big girls...!



Καλημέρα,

Μετά από πολύ καιρό νιώθω καλύτερα! Βέβαια ο γολγοθάς μου δεν έχει τελείωσει ακόμα, όμως είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτό που υποσχέθηκα στον εαυτό μου, όταν  μπορούσα να κυκλοφορήσω μόνο στο σκοτάδι σαν βαμπίρ απελπισμένη, κουρασμένη και πονεμένη. Απλά δε μπορούσα να κάνω τίποτα εξαιτίας μιας υποτροπιάζουσας απόπτωσης επιθηλίου, που λένε και οι γιατροί. Υποσχέθηκα λοιπόν να μην αφήσω ποτέ πια τον εαυτό σου σε αδράνεια, να κάνω ότι μπορώ σήμερα και όχι αύριο. Κι έτσι...

Θυμάμαι τον μπαμπά μου να μας παίρνει στολισμένες λαμπάδες ροζουλί με κορδέλες, τούλια στρας και άλλα ωραία, όταν πια οι νονοί είχαν αποχωρήσει (γιατί είμασταν ολόκληρες γαϊδούρες). Σαν χαζά κάναμε με τις αδελφές μου για τις στολισμένες μας λαμπάδες κάθε χρόνο κι ας είχαμε πάψει από καιρό να είμαστε σε ηλικία για λαμπάδα. Γι' αυτό κι εγώ τις λαμπάδες που θα φτιάξω φέτος θα τις αφιερώσω μόνο στα μεγάλα κορίτσια. Με υπερηφάνεια και πείσμα λοιπόν σας παρουσιάζω λαμπάδες που έφτιαξα για κάποια μεγάλα κορίτσια που αγαπώ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες!

Φιλιά!

15 σχόλια:

Σοφία είπε...

Καλημέρα σου,
σου εύχομαι να έχεις υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.
Και αυτό θα περάσει!!!!!!!!!
Για τις λαμπάδες δεν έχω λόγια,
καλόγουστες και διακριτικές,
πανέμορφες !!!

ikaxela είπε...

Σε ευχαριστώ Σοφία μου, να είσαι καλά και καλό Πάσχα!

κατερινα είπε...

Ό,τι και νά΄ναι αυτό να είναι περαστικό.... Η απόφαση που πήρες δείχνει άνθρωπο δυναμικό και αγωνιστή!!!Μπράβο σου κορίτσι...αισιοδοξία πάνω από όλα... και όλα θα γίνουν... όσο για τα λαμπαδάκια... α π ι σ τ ε υ τ α ...συγκεντρώνουν όλα τα υλικά που αγαπώ... Σπάγγο, δαντέλα και αποχρώσεις ονειρεμένες!!! Περιμενουμε κι άλλα!!! φιλιά!!

ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ είπε...

τι να πω βρε κοριτσι μου, να'ναι περαστικο γιατι σαν τα ματια μας.....η εκφραση δεν εχει βγει τυχαια!μια ξαδελφουλα μου μολις 15 χρονων, περισυ κοντεψε να χασει το φως της απ΄την νοσο του χαραντα (πεμπτο περιστατικο σ'ολη την ελλαδα).ετσι εχουμε αποκτησει μια ευαισθησια στο θεμα των ματιων-βεβαια απο παλια την ειχαμε αν σκεφτεις οτι η μιση οικογενεια εχει μυωπια που ξεπερνα τους 5 βαθμους!
σε ζαλισα ε;δειξε υπομονη και ολα θα περασουν.και στην ανασταση θα κρατας την πιο ωραια λαμπαδα φτιαγμενη απ΄τα χερακια σου.οπως αυτες που μας δειχνεις σημερα που ειναι απιθανες!!!

ikaxela είπε...

Αυτός ο σπάγγος είναι από τα αγαπημένα μου υλικά. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλό Πάσχα εύχομαι και υγεία!

ikaxela είπε...

Σε ευχαριστώ καλή μου, η αλήθεια είναι ότι τα μάτια είναι μεγάλη ταλαιπωρία! Σε φιλώ και καλό Πάσχα!

Anastasia είπε...

Περαστικά σου εύχομαι και να βγεις πιο δυνατή απ' όλο αυτό. Οι λαμπάδες σου είναι υπέροχες, διακριτικές και ρομαντικές και σε αποχρώσεις που πολλά μεγάλα κορίτσια αγαπάνε.Καλό Πάσχα να περάσεις!

Nena είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ!!!
ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ,,,,ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΛ!!!

ikaxela είπε...

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! Να ειστε καλα και να περασετε ομορφα! Φιλια

Pepi είπε...

Εύχομαι "περαστικά"! Να'ναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάς!
Οι ροζουλί λαμπάδες σου είναι πολύ καλόγουστες και πολύ σικάτες!
Καλό Πάσχα να'χεις!

ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ είπε...

θες ενα βραβειακι;κοπιασε να στο δωσω!τα φιλια μου!!!

Unknown είπε...

ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!!

ikaxela είπε...

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα βραβεία! Χρόνια πολλά!

Sophie είπε...

Πανέμορφες οι λαμπάδες σου!!!Αυτή με την καρδούλα θα την κρατούσα στην εκκλησία ευχαρίστως!!!Φιλάκια και χρόνια πολλά!!!

ikaxela είπε...

Ευχαριστώ πολύ Sophie, χρόνια πολλά και καλά!