Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Craft gift wrap






Και μετά σου λένε... "Μη κοιτάς το περιτύλιγμα...!". Νομίζω από παιδί το πρώτο πράγμα που με κέρδιζε σε ένα δώρο και με γέμιζε χαρά, περισσότερο κι από το ίδιο το δώρο, ήταν το περιτύλιγμα. Δεν ξέρω αν αυτό μου έδειχνε το δρόμο που θα ακολουθήσω, μα πιστεύω ότι όλους τους κερδίζει ένα όμορφο περιτύλιγμα ακόμα κι εκείνους που δε θα έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία να τυλίξουν κάτι που θα δωρίσουν. Η φωτογραφία είναι από δύο δωράκια που θα ταξιδέψουν στον μακρινό Καναδά και αυτά πάνω κάτω ήταν τα περιτυλίγματα που διάλεξα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2013. Ραμμένο χαρτάκι στη ραπτομηχανή και καλούδια! Οι φωτογραφίες τα αδικούν σαν το φως της μέρας τίποτα!!!

Φιλιά!

8 σχόλια:

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) είπε...

Συμφωνώ με όλα όσα λες για το περιτύλιγμα!!!Δείχνει τον χρόνο και την φροντίδα που αφιερώνουμε για το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται το δώρο!!!

Sophie είπε...

Μου αρέσουν και τα δύο περιτυλίγματα δείχνουν άνθρωπο που έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο και μεράκι!!!Φιλάκια!!!

ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ είπε...

εγω θυμαμαι μια φορα, μια φιλη μου ειχε φερει ενα βιβλιο.ο τυπος στο βιβλιοπωλειο ειχε κανει τετοιο αμπαλαζ που λυπομουν να το ανοιξω!!!
ωραια η ιδεα της ραπτομηχανης και ναι, οντως το φως της ημερας ειναι μοναδικο και ειδικα το λιγο συννεφιασμενο.αποφευγεις τις σκιες και τις κοντρες.καλο απογευμα!!!

Gina-Teta είπε...

Είναι φορές που ένα δώρο αν και αδιάφορο επειδή έχει καλό περιτύλιγμα μας τραβάει την προσοχή! Αρκεί να μην γίνει "καθημερινότητά " τας και να παραμείνει μόνο στα δώρα!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Πρωτότυπη ιδέα!!! Μπράβο!

Angelique είπε...

Και εγώ δίνω μεγάλη σημασία στο περιτύλιγμα!! Είναι υπέροχο και καλοδουλεμένο!!
Καλοτάξιδο!

thomi είπε...

λενε οτι δεν μετραει ο προορισμος αλλα το ταξιδι, το ιδιο συμβαινει κ με τα δωρα..δεν μετραει τοσο το δωρο οσο το περυτιλιγμα:)
ειναι τοσο μα τοσο ομορφο

wild rose είπε...

Ωραία ιδέα!!