Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Burlap centerpiece!


Το DIY στους γάμους έγινε απαραίτητο, σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά και τα οικονομικά μας σε κακά χάλια. Χρειάζονται μόνο μερικά ανακυκλώσιμα υλικά για να στολίσει τα τραπέζια ενός γάμου. Απαραίτητη προυπόθεση μη ξεχνιόμαστε, να υπάρξει τελικά ένα τραπέζι μετά. Θα δώσεις ένα σωρό λεφτά για το τραπέζι έστω και για λίγα άτομα, είναι περιττό να πληρώσεις και για τη διακόσμηση.
Αυτό σκέφτηκε και η φίλη που μου έβαλε το μικρόβιο για αυτήν εδώ τη σύνθεση. Θέλει ένα DIY γάμο και πολύ καλά κάνει. Το μόνο που χρειάζεται είναι πολλοί φίλοι με όρεξη και απλά υλικά. Μια κολοκύθα, ένα άδειο μπουκαλάκι, ένα τσίγκινο κουβαδάκι και κοχύλια από τις διακοπές.

Φιλιά!!!

6 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Θα φανώ εκτός ηλικίας όμως συμφωνώ οτι το γλέντι μετά το γάμο όπως το έχουν καταντήσει πλέον ( μία παρωδεία αμερικάνικης σαπουνόπερας) είναι χαζομάρα.Πάντρεψα 2 κόρες και π[ίστεψε με θα προτιμούσα να τους δώσω τα λεφτά που ξόδεψα στο χέρι να τα κάνουν ότι θέλουν χρήσιμο παρά για τη φιγούρα στο κόσμο που σε τελική γραμμή θα πουν οτι δεν ήταν καλοψημένο το ..κοτόπουλο ή οτι τα λουλούδια που πέταξαν στη νύφη δεν ήταν αρκετά.

Konstantina είπε...

και εγώ στο γάμο μου τα έκανα όλα μόνη μου...και δούλευα συγχρόνως και ήμουν και έγκυος!! Το καταευχαριστήθηκα και δε μου κόστισε όσο θα μου κόστιζε αν τα αγόραζα!! Και το καλύτερο βέβαια είναι ότι άρεσαν σε όλους!!

ikaxela είπε...

Κορίτσια, εμένα οι γονείς μου ξόδεψαν τότε πάρα πολλά. Σίγουρα περάσαμε πάρα πολύ ωραία και ο χώρος ήταν πολύ καλός, αλλά τώρα που το σκέφτομαι σίγουρα θα ήθελα να μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα μόνη μου και να έχω καλέσει μόνο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους.

Αναστασία είπε...

Πολύ λιτός και πρωτότυπος στολισμός!!

ikaxela είπε...

Ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου, η νύφη δεν έχει καταλήξει ακόμα σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες δοκιμές! Με το καλό τα μπεμπέ!

ChristinaD είπε...

Πάρα πολύ ωραίος στολισμός!!natural colours!!