Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

What a pouch...!

Είμαι μια γυναίκα με μια τεράστια τσάντα δυσανάλογη με τα κιλά και το ύψος μου. Είναι γεμάτη με άχρηστα χαρτιά που πάντα όμως βρίσκουν μια καλή δικαιολογία για να βρίσκονται μέσα σε αυτή... για πολύ καιρό.
Μου συμβαίνει λοιπόν κάτι πολύ λογικό! Να χάνω τα κλειδιά, τα χρήματα και το κινητό μου...! Σε αυτή την άβυσσο από χαρτούρα, σχέδια, post-it, κορδέλες, μολύβια και πολλά άλλα που ούτε εγώ μπορώ να ανακαλέσω αυτή τη στιγμή.
Γι' αυτό το λόγο ένα πορτοφολάκι που να χωράει τα άκρως απαραίτητα, είναι άκρως απαραίτητο για την περίπτωσή μου. Το πορτοφολάκι αυτό υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα μου και το θεωρώ καλό δώρο για κάποια φίλη μιας και το σύνδρομο του σακιδίου/τσάντα το έχω δει σε πολλές γυναίκες.


Παιδί μου, μην παίρνεις και το σκρίνιο μαζί σου φεύγοντας από το σπίτι, έστω κι αν χωράει στην τσάντα σου...!Αυτά είναι δωράκια για δύο φίλες μου, ελπίζω να είναι και για αυτές τόσο χρήσιμα, όσο είναι και για μένα.

 

7 σχόλια:

ιρινι είπε...

Υπέροχα!!!!!προσωπικά πιστεύω οτι ειναι απο τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που θα επρεπε ολες μας να ειχαμε στις τσάντες μας!!!Τα εφτιαξες ΤΕΛΕΙΑ!!!
ΦΙΛΆΚΙΑ

ikaxela είπε...

Ευχαριστώ πολύ Ririka μου, εγώ... χωρίς αυτά το χάος!

ο παρατηρητης είπε...

is very nice i love it i wait you in my blog ok?

ikaxela είπε...

Thank you darling!!!!! I' ll be there soon.

EVAGELIA VRETTOU είπε...

καλημέρα! πολύ όμορφα τα πορτοφολάκια. Να τα χαρούν οι φίλες σου

ikaxela είπε...

καλημέρα, ευχαριστώ πολύ!!!

fotolabida maria είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!