Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Christmas almost here!

 

 
 
 
Κάναμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας σήμερα. Μια βόλτα μπροστά από σκυφτούς ανθρώπους και πλατείες, που δε διασκεδάζουν τους περαστικούς με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά ζητούν καρτερικά τη συμβολή τους για κείνους που έχουν ανάγκη.
Είμαστε πολύ τυχεροί όλοι μας! Γιατί για να μπορούμε ακόμα να μοιραζόμαστε πράγματα μέσω του διαδικτύου... Έχουμε ακόμα σπίτι, ηλεκτρικό ρεύμα, σύνδεση και διάθεση. Άρα φαγητό, υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον. Είμαι ανάμεσα σας και το γράφω εδώ για να το θυμάμαι κυρίως εγώ κάθε φορά που απογοητεύομαι και νιώθω "πιεσμένη" οικονομικά. Πρέπει να θυμάμαι, να θυμάμαι ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω πράγματα βασικά που άλλοι δεν έχουν. Και φυσικά συνεχίζω με τη λόξα μου και τα γούρια μου μέχρι να ολοκληρώσω τα δέματά μου.

Σας φιλώ!
 

5 σχόλια:

Decor Asylum είπε...

Ευτυχώς που ακόμα και στα κάτω μας, αναγνωρίζουμε την τύχη μας!
Τα γούρια σου τα σπάνε για μία ακόμα φορά. Φιλιά!

Ειρήνη είπε...

Άστα να πάνε κορίτσι... Τον τελευταίο καιρό πηγαίνω Ομόνοια, για δουλειά και φεύγω με μάτια και ψυχή βαριά... Ένα ζευγάρι έχει στήσει σε ένα πεζοδρόμιο το σπίτι του, στρώμα, πίνακες κλπ. Που θα πάει αυτό το χάλι;;;; Πρέπει, πράγματι, να νιώθουμε τυχεροί! Τα γούρια σου είναι τέλεια!!! Καλές γιορτές καλό μου! Σε φιλώ πολύ!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Καλά κάνεις και μας επαναφέρεις με αυτή σου τη μικρή και ουσιαστική ανάρτηση. Τα γούρια σου είναι λιτά και πανέμορφα. Εύγε!!! Και του χρόνου!

ikaxela είπε...

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ που με τιμάτε με τα σχόλιά σας! Εύχομαι υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας! Φιλιά πολλά

Dharam raj Dudi είπε...

Full Bollywood Movies Watch Online
Bollywood Video Song
Bollywood Mp3 Song
Movies Trailer Download
KRRISH 4 Movies Trailer Download
Kya Kool Hai Hum 3
Sultan Salman Khan Movies Trailer
Raees Official Trailer